foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

sales@ehb.hu

info@ehb.hu

 

 

A válasz a szakmai igényekhez

 

Az EHB Comercial KFT tapasztalt és motivált munkatársa az információs és technológiai szektorban dolgozik, a fő emberek sok éven át az informatikai iparban - az International Business-nél dolgoztak, így teljes ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkeznek a piacon.

Vezető személyzetünk fenntartja a kapcsolatot a legnagyobb szakosodott forgalmazókkal és iparági szakemberekkel

az egész európai tájon.

 

 

 

Az IT-termékek - a fogyasztói elektronika, mint az összes nagy márka merevlemeze, a Seagate, a Toshiba, a Western Digital, a Samsung SSD, az Intel CPU, a játékkonzol és a kézikönyvek, a Smartphone, a Huawei, a Samsung, az Apple iPhone, Apple iPad tabletta, perifériák, tárolás és még sok más.

Széles fogyasztású termékeket is forgalmazunk, mint például; Toner / Laser HP, Canon, Samsung és még sok más márka.

A világ legjobb logisztikáját kihasználjuk, és ügyfeleink és beszállítóink számára segítséget nyújtunk az összes papírmunkához, hogy tökéletes szállítási menedzsmentet vagy import / export árutovábbítást biztosítsunk.

 

 

Nagyon fontos számunkra a beszállítóinkkal és az ügyfelekkel való kapcsolatunk. Mindig igyekszünk kielégíteni minden igényt, és elsőként helyezzük el a professzionalizmust, az üzleti tisztességet és a személyes kapcsolatot. Mi is igyekszünk hosszú távú kapcsolatot kialakítani és partnereinkkel folyamatosan időt szakítani.

 

Mindig új partnereket keresünk, és képzett szakembereink készen állnak arra, hogy reagáljanak a jelenlegi és jövőbeni ügyfelei igényeire.

 

EHB Comercial KFT

 

1062 Budapest, Andrassy ut 79, Hungary

Registration no CG 01-09-172266

VAT no 24326195-2-42

sales@ehb.hu ; info@ehb.hu

 

www.EHB.hu